Шановні науковці Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем науки!

Сьогоднішнє свято, що органічно ввійшло в університетське життя, стало днем вшанування творчої та самовідданої праці тих, хто присвятив своє життя Науці. Кожен дослідник-науковець – від студента та аспіранта до відомого вченого - своєю багатогранною діяльністю підвищує інтелектуальний потенціал суспільства, множить вітчизняні здобутки у світову скарбницю знань.

Шлях науковця нелегкий і тернистий, однак здобутки – цікаві та потрібні людству.

Наш університет має потужний потенціал для розвитку науки за пріоритетними напрямами, у нас створені необхідні умови для розвитку наукових шкіл, науково-дослідних центрів та лабораторій, студентської дослідницької діяльності. Ми пишаємося здобутками наших науковців, численними перемогами студентів УДПУ на Всеукраїнських олімпіадах та конкурсах наукових робіт.

Шановні науковці університету! Ваші знання і досвід, невпинний пошук нового і любов до професії є тим підмурком, завдяки якому здійснюється підготовка висококваліфікованих кадрів, забезпечується міжнародне співробітництво, плідно функціонують наукові структури, виховується майбутнє нації.

Висловлюємо Вам щиру вдячність за відданість науці, нові цікаві результати, високий рівень наукових досліджень. Від усього серця бажаємо Вам незгасної творчої енергії, благополуччя, оптимізму, нових наукових звершень та відкриттів. Миру Вам, міцного здоров’я та справжнього, справедливого визнання!

 

Ректорат

Профком

Студрада

Пресцентр УДПУ