22 грудня урочисто відмічалося 85-річчя з часу заснування Інституту педагогіки НАПН України - наукового закладу, історія якого нерозривно пов'язана з багатьма славетними іменами, що зробили гідний внесок у скарбницю української педагогічної теорії й освітньої практики.

Серед численних ювілейних поздоровлень прозвучали щирі вітання від ректора Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини доктора педагогічних наук, професора, члена-кореспондента Національної академії педагогічних наук України Н.С.Побірченко.


Наталія Семенівна наголосила на тому, що високий науковий авторитет Інтитуту педагогіки, професіоналізм, активна громадянська позиція співробітників, відданість справі є запорукою здійснюваних в Україні освітніх реформ. "Ви завжди відкриті для спілкування, до співпраці з нашим університетом, - сказала ректор УДПУ. - Ми високо цінуємо співробітництво, яке розвивається на діловій, дружній і взаємовигідній основі, і сподіваємося на здійснення спільних задумів та творчих проектів. У ці ювілейні дні зичимо Вам, шановні колеги, невичерпного оптимізму, міцного здоров'я, щастя, достатку. Нехай надія на краще, віра у майбутні перемоги не покидає Вас. Хай будуть ще вагомішими наукові здобутки в ім'я розквіту України".


Президія ювілейного зібрання



Делегація університету разом зі всесвітньо відомою оперною співачкою Вікторією Лук'янець