Студенти факультету соціальної та психологічної освіти спільно з вихованцями ЗОШ № 8 та НВК №24 «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня»  м.Умань підготували для університетської спільноти цікавий захід – інсценізацію казок видатного педагога-гуманіста Василя Сухомлинського.

Глядачі мали змогу віднайти глибокий зміст виховання доброти, поваги, бережливості, толерантності, мудрості, працьовитості у казках великого педагога: «Добро і зло», «Ромашка під каменем», «Іменинний обід», «Пихата жаба», «Кінь утік», «Найкраща мама», «Камінь», «Блакитні журавлі», «Кам’яне серце». На факультеті соціальної та психологічної освіти такі творчі зустрічі стали доброю традицією.

На завершення декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко висловила слова щирої вдячності за підготовку заходу та вручила подяки і невеликі подарунки найменшим його учасникам.

Ідеї класика української педагогіки ХХ століття не втрачають своєї актуальності. «Казка, – зазначав Василь Олександрович, – це, образно кажучи, свіжий вітер, що роздмухує вогник дитячої думки і мови. Діти розуміють ідею лише тоді, коли вона втілена в яскравих образах».

Пресцентр УДПУ