На факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся І регіональний науково-практичний семінар «Педагогічний професіоналізм у навчальних закладах та управлінських структурах: впровадження інновацій та обмін досвідом» для магістрантів, молодих науковців, викладачів, вчителів, методистів, управлінців. Семінар відбувся за участю кандидата педагогічних наук, доцента, декана факультету соціальної та психологічної освіти Оксани Кравченко, доктора педагогічних наук, професора Дмитра Пащенка. Модератором заходу була магістрантка факультету соціальної та психологічної освіти Марія Краєва. Почесними гостями семінару стали представники Уманського медичного коледжу.




Робота проходила за такими напрямами: «Методичний аспект підготовки фахівців у галузі управління: історія та сучасний стан», «Діяльність управлінських структур в освіті щодо реалізації завдань державно-громадського управління», «Управлінська діяльність педагогів в контексті демократичних відносин з колегами», «Становлення педагогічного професіоналізму: управлінський аспект», «Використання інформаційно-комунікаційних та інноваційних технологій в процесі управлінської діяльності».

З цікавими та змістовними доповідями виступили кандидати педагогічних наук, доценти Олена Кірдан, Ірина Албул, Алла Добридень, Андрій Яблонський, Микола Гагарін, магістрантки факультету соціальної та психологічної освіти Марія Краєва, Лілія Лоніна, Катерина Житнухіна.



Організатори вдячні всім, хто долучився до проведення заходу, а також керівництву факультету за підтримку та сприяння студентських ініціатив.

Пресцентр УДПУ