На кафедрі фізики, астрономії та методики їх викладання (факультет фізики, математики та інформатики) діє гурток «Цікава електроніка». Він розпочав свою роботу у березні минулого року і за цей час сподобався студентам, які цікавляться електронікою, прагнуть розвиватися.

Гурток працює під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента кафедри фізики і астрономії та методики їх викладання Сергія Стецика та інженера Вадима Вілкова.

Студенти гуртка мають змогу набути практичних умінь і навиків побудови електричних схем та запаювання електричних елементів, базових знань принципу дії та використання напівпровідників, дізнатись більше цікавої інформації в галузі електроніки, а також її застосування в побуті, науці, техніці. Керівники гуртка допомагають студентам розкрити й розвинути свої здібності у сфері електроніки. Звичайно, глибоке вивчення сучасної електроніки вимагає серйозного підходу, але елементарними знаннями слід володіти, особливо представникам сильної статі, адже електроніка в сучасному світі сприяє розвитку практично усіх галузей.

Запрошуємо всіх небайдужих до нових знань студентів на заняття гуртка, які проводяться кожного четверга об 14.30 у лабораторії № 212.

Пресцентр УДПУ