Сьогодні з офіційним візитом в м. Умань перебуває Глава представництва Євросоюзу в Україні Матті Маасікас. У рамках візиту відбулася робоча зустріч із керівництвом Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, адже в університеті реалізується проект «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання», що діє в рамках програми ЄС Еразмус + КА2 - Розвиток потенціалу вищої освіти.

Під час ознайомлення із результатами проекту Матті Маасікас побував у створеному на факультеті фізики, математики та інформатики інноваційному класі – Центрі новітніх освітніх технологій «USPU Ecosystem», побудованому на основі кращих європейських практик. Центр діє на базі двох лабораторій, обладнаних найсучаснішою технікою, придбаною у рамках реалізації проекту за кошти Євросоюзу.

Висловлюємо вдячність Представництву ЄС в Україні, особисто пану Матті Маасікасу за значну допомогу, яку Євросоюз продовжує надавати Україні, зокрема налагодження ефективної співпраці між європейськими та українськими ЗВО, вчителями шкіл та їх асоціаціями для посилення інтернаціоналізації, передачі знань та академічного потенціалу.

Пресцентр УДПУ