Днями група представників університету у складі ректора Наталії Побірченко; завідувача кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Анатолія Музиченка; в.о. декана економічного факультету Тетяни Комар; декана природничо-географічного факультету Руслана Якимчука та студентів економічного і природно-географічного факультетів зустрілась із директором приватно-орендного сільськогосподарського підприємства «Уманський тепличний комбінат».


Директор підприємства Заслужений працівник сільського господарства Микола Гордій поділився з гостями досвідом та тонкощами своєї роботи і пообіцяв допомогти студентам у їхніх починаннях. Він зазначив, що стратегічний курс тепличного комбінату є незмінним – це збільшення виробництва продукції на основі використання прогресивних технологій з метою забезпечення потреб споживачів, розширення ринку збуту та збереження, примноження кадрового потенціалу на підприємстві.


Після обговорення актуальних питань сьогодення комбінату була організована екскурсія до новітнього логістичного Центру, куди входить центральний склад площею 10 тис. м2 і два склади готової продукції та однієї із теплиць.


Наші студенти залишилися під неймовірними враженнями від зустрічі і ще довго згадуватимуть цей теплий прийом.

Пресцентр УДПУ