18-19 жовтня студенти різних факультетів нашого університетів відвідали стародавній Львів. Подорож була організована відділом виховної роботи, зокрема режисером університету Наталією Алєксєєвою.

Екскурсія стародавніми львівськими вулицями і храмами незабутньої краси здатна заворожити будь-кого. Численні пам’ятки архітектури, музеї та собори побачили наші студенти під час цієї екскурсії, долучилися до мистецтва органної музики, насолодились запашною львівською кавою, відчули дух європейського міста…



Під час огляду центральної частини міста студенти мали можливість поринути у старий Львів, який забудовувався ще в далекому XVI ст. Захоплюючим було споглядання краєвидів його величності з міської ратуші.

Львів – це також осередок музичного та театрального мистецтва. Наші студенти відвідали Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької. Талановита акторська гра та неймовірна атмосфера мистецтва під час перегляду комедії «Одруження» нікого не залишила байдужим.




Не менш видовищним був концерт закордонних вуличних музикантів, професіоналізм та віртуозність яких, під час виконання музичних творів, просто вражала!

Повернулися студенти до Умані із численними фотознімками, сувенірами та приємними враженнями про чудово проведені вихідні.

Пресцентр УДПУ