Сьогодні Україна відзначає три свята - Покрови Пречистої Богородиці, українського козацтва та День захисника України. Всі вони нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір завжди була покровителькою українських козаків, всіх захисників рідної землі.

Національно-культурне відродження наших днів великою мірою живиться традиціями славної козацької доби. І сьогодні козак - це воїн за духом, той, хто воює за свободу. Прагнення волі та незалежності стало неодмінною рисою українських козаків, військовослужбовців. Вони є опорою країни і державності України. Ми захоплюємось і пишаємось їх силою, мужністю, честю і відвагою!

Всіх, хто подолав ворога і відстояв мир на нашій землі під час другої світової війни, хто чесно виконував свій військовий обов’язок у різні роки, хто нині береже спокій наших домівок вітаємо зі святами!

Бажаємо вам, шановні захисники України, вашим рідним щастя, здоров’я, радості та наснаги. Нехай буде мир, добро та суспільна злагода на батьківській землі, на нашій Україні. Нехай єднає всіх нас незгасне світло віри, надії та любові й у всьому допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці!

 

Ректорат

Профком

Студрада