00

6 грудня в Україні відзначають важливе свято ‒ День Збройних сил України. В усі часи армія була гарантом стабільності та безпеки країни. І сьогодні спільними зусиллями військових та українського народу формується міць і сила нашої армії. В умовах неоголошеної війни гартується українське військо, в якого за плечима – славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів. У пам'яті сьогоднішніх та майбутніх поколінь назавжди збережуться подвиги воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

День Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. В цей день ми вітаємо справжніх героїв, які виявляють неймовірну міць свого духу на передовій.

Дoрoгі захисники Української держави! Від щирoгo серця вітаємо Вас із Днем Збрoйних Сил України! Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, миру й добра, незламної волі, надійного родинного тилу та нових звершень у благородній справі служіння українському народу.

Зі святом, шановні захисники!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Ректорат
Студрада
Профком

Пресцентр УДПУ