Сьогодні відзначається професійне свято захисників української держави - День Збройних Сил України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах. І сьогодні солдати й офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів та батьків.

На наших військових покладена священна місія – боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Сьогоднішні події свідчать, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на ратну працю своїх захисників любов’ю та пошаною. Хоча, на превеликий жаль, не всі нині розуміють значення власної армії,священна місія якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів. Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави, а тому й рівень забезпечення військових має бути відповідним до покладених на них завдань.

Щиро вітаємо всіх колишніх та нинішніх військовослужбовців, а також студентів та викладачів відділу військової підготовки УДПУ з Днем Збройних Сил України! Бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань. Миру та добробуту Вам, шановні наші захисники!

Ректорат
Профком
Студрада