Літо відраховує свої останні дні. 1 вересня Уманський державний університет імені Павла Тичини гостинно зустріне студентів, які вирушать дорогою знань та відкриттів. Напередодні свята знань відбулась прийомка УДПУ до нового 2014-2015 навчального року. Комісія прийняла всі об’єкти: університет на всі 100 відсотків готовий до початку нового навчального року. Традиційно члени комісії побували у всіх навчальних корпусах, у кожній аудиторії, у творчих лабораторіях, наукових центрах, музеях та гуртожитках. Вони переконалися в тому, що всі факультети відповідально підійшли до підготовки до навчання. Адміністрацією, колективами викладачів та технічних працівників пророблена велика робота: чимало приміщень зазнали капітальних перетворень, у решті зроблено косметичні ремонти.



Як підкреслив перший проректор, професор Олександр Безлюдний, дуже добре, що славна традиція зустрічати новий навчальний рік оновленими кабінетами та аудиторіями була підтримана і нинішнього сезону. Відрадно, що у належному стані утримувалися об’єкти, у які в попередні роки було вкладено великі кошти для капітальних ремонтів. Сяють чистотою вестибюлі, навчальні приміщення, кабінети. Прикмета сьогоднішнього дня - установка пластикових віконних блоків. І це, звичайно ж, радує. Аудиторії поповнені новим технічним обладнанням, зокрема, мультимедійним, меблями. Позитивно оцінено створення та модернізація за літо нових кабінетів. Особливо багато зроблено, щоб студенти могли комфортно себе почувати у медійних центрах під час роботи з комп’ютерною технікою.













Чимало праці, сил вклав колектив університету, щоб заклад виглядав затишною і естетичною. Комісія відзначила дизайн навчальних приміщень, наукових та творчих лабораторій, цікаві та змістовні тематичні стенди. Комісія також перевірила та оцінила стан протипожежної безпеки, електробезпеки, електрогосподарства, щитових, освітлення коридорів та аудиторій. Все – на належному рівні. Прибрана також територія університету.

Готовий до початку нового навчального року університет бажає студентам успіхів у навчанні!

Пресцентр УДПУ