2 грудня 2011 року в Уманській райдержадміністрації відбулось свято до Дня інваліда, на якому були присутні діти-інваліди віком від 1 до 17 років (109 дітей 1-14 років, 23 дитини 15-17 років).

Волонтери Студентської соціально-психологічної служби УДПУ представили свою діяльність запальним танцем, а потім показали дітям казку «Країна Монн» (автор: Ольга Підгорна), де у ігровій казковій формі розповіли про дружбу, повагу, донесли, що у кожному з нас живе супер-герой! Часто «супер» сила – це допомагати іншим, слухати, втішати, бути толерантними, терплячими, робити гарні безкорисливі вчинки, любити інших і життя взагалі.



Діти аплодували, сміялися, їх зворушували справжні фонтанчики сліз Хник і кумедні костюми Моннівців. Але найбільшим задоволенням для малюків було отримання подарунків від казкових героїв.

Від імені усіх волонтерів хотілося б завершити статтю реплікою одного з героїв: Робіть гарні вчинки, любіть життя і один одного! Посміхайтесь, що б не трапилось! Бажаємо вам гарного настрою!


У нашому житті інколи трапляються прикрості, ми можемо занепадати духом, та й тіло людське – досить крихка матерія і йому легко зашкодити. Та що б не трапилось, не слід втрачати віри в себе та надії на те, що все буде добре!