Часто ми полюбляємо фіксувати на плівці якісь важливі події: родинні свята, спілкування з колегами та друзями. Але більшість із нас, напівсвідомо клацаючи фотоапаратом, не замислюється, що фотографія – то пам’ять на довгі роки, пам'ять для внуків, правнуків, для наступних прийдешніх поколінь.

Чи полюбляють студенти фотографуватися?! З впевненістю, навіть не роздумуючи, скажемо: «Так!». Студентські світлини переважно веселі (моменти приготування їжі в гуртожитках чи на квартирах; дівчата здебільшого хвастаються новими вишуканими сукнями, шубами; хтось фотографує апетитну передачу від батьків; нічні прогулянки тощо). Хоча різні, але такі круті, енергійні, чудні, живі та різнобарвні!

  В читальному залі №1 бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини діяла фотозона під назвою «Студент – це стиль життя», а також проводилось експрес-опитування «Студенти люблять, студенти не люблять?». Якщо раніше доводилося вмовляти зробити експресивне красиве фото, то цього разу навпаки - до читального залу сходилися студенти з усіх факультетів, аби зробити яскраву світлину.

Фотографувалися студенти, викладачі, працівники бібліотеки та усі охочі. Приємно було бачити усміхнених людей, котрі, одягнувши корону чи якийсь інший реквізит, від душі сміялися й раділи.

Пресцентр УДПУ