Українська пісня... Що може бути прекрасніше, мелодійніше, ніж наша українська пісня! Навіть у найважчі хвилини пісня була останньою розрадою, єдиною втіхою. У пісень, як і в людей своя біографія, своя доля. Пісня — це душа народу, його історія. А історія нашого народу дуже славна, героїчна. Пісня об'єднує всіх і, як кажуть, лунає «людям на добро».

Українська пісня зібрала усю родину факультету фізики, математики та інформатики на традиційний захід «Пісня – душа народу». Студенти кожної групи готували творчі номери, в яких українська пісня перепліталась із танцем, із жартом, із феєричними інсценізаціями.

На сцені звучали ліричні українські пісні у виконанні студентів Ігоря Зелінського, Олени Романюк, Юлії Орлик. Яна Бордіяну.

Українська пісня перетворилась в справжній театр у виконанні студентів першого та третього курсів. Самодіяльні артисти представили глядачам у піснях і народні казки, і українське весілля, і патріотичні поеми. Здивували студенти і своїми українськими танцями, що торкнулися душі кожного глядача. Окрасою свята став виступ студента із сонячного Туркменістану Вепи Джораєва, який зачарував глядачів мелодійністю свого голосу.

Із словами прихильності та вдячності студентам за неперевершені виступи, отримані приємні враження виступила в.о. декана факультету фізики, математики та інформатики Тетяна Махомета. Вручивши студентами солодкі подарунки, Тетяна Миколаївна висловила захоплення талановитою молоддю, яка навчається на факультеті. «Ви як гідне підростаюче покоління несете в своєму серці не тільки пісню, а й бережете традиції нашого народу»,наголосила вона.

Пресцентр УДПУ