Сьогодні Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини гостинно відкрив двері для абітурієнтів 2017 року зі всієї України.

На день відкритих дверей прибуло близько 1500 юнаків та дівчат з Черкаської, Вінницької, Кіровоградської, Київської, Одеської, Миколаївської, Полтавської, Житомирської областей. Їх знайомство та зустрічі із керівництвом, науковцями і викладачами, студентським активом відбувалося одразу на усіх факультетах та Навчально-науковому інституті. Вступники мали можливість відвідати корпуси, аудиторії, лабораторії, спортивні зали. Причому абітурієнти та їх батьки змогли відвідати декілька підрозділів.

Під час дня відкритих дверей абітурієнти віч-на-віч змогли поспілкуватися з викладачами та студентами. Кожному індивідуально надавалась можливість отримати вичерпні профорієнтаційні консультації щодо особливостей підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання (авторські методики). Відбулися презентації освітніх програм за ступенями «Бакалавр», «Магістр».

Зацікавили гостей університету і презентації програм подвійного диплома. Особливо те, що ставши студентом УДПУ імені Павла Тичини, вони зможуть отримати можливість паралельного безкоштовного навчання в партнерських навчальних закладах Польщі, Німеччини, Португалії та інших країн Євросоюзу.

Покидаючи аудиторії університету, абітурієнти висловлювали вдячність за гостинність та отриману вичерпну інформацію.

Пресцентр УДПУ