Міжнародний День Студента молодь святкує традиційно гучно й весело. Це свято символічно зближає студентів всіх напрямів і всіх навчальних закладів. Цей день об'єднує теперішнє та колишні покоління студентів. Для багатьох студентські роки – найщасливіші в житті.


19 листопада 2014 року в гуртожитку університету весело та невимушено пройшло святкування Дня студента. Програма була досить різноманітною. Вечірку розпочали ведучі, студенти факультету початкової освіти Наталія Шкунида та Олександр Матвєєв, які умисно смішно та з вигадкою привітали присутніх зі святом. Веселі танці та пісні були окрасою всього вечора, а цікаві конкурси не залишили байдужими жодного учасника заходу. Молодь із захопленням та ентузіазмом брала участь в незвичних змагання. Ніхто не нудьгував.






День студента, як то кажуть, лише раз на рік, тож, відповідно, й святкувати його, на переконання молоді, треба так, аби запам'яталося до наступного року. Зрештою, питання не в тому, наскільки «шикарно» проведено цей день, а яким він залишиться у пам'яті.

А якщо серйозно, то студентство, мабуть, є найбільш прогресивним прошарком суспільства і професійне свято, це ще одна нагода нагадати про це. Саме з нинішніх студентів формується українська національна еліта.

Пресцентр УДПУ