День студента в університеті завжди проходить цікаво і різноманітно. Студентська рада підготувала розгорнуту Програму проведення Дня студента. У програму ввійшов фотоконкурс на тему «Студентське життя», випуск стіннівок та радіопередач, участь представників студентської ради у Форумі студентських рад міста, у засіданні молодіжного виконавчого комітету, святкові екскурсії та студентська дискотека. Вийшов святковий випуск газети «СтудLIFE».

Значною подією з нагоди Дня студента стала неформальна зустріч ректорату зі студентським активом, яка пройшла у теплій атмосфері і надихала присутніх до дружньої розмови про студентське життя – перший іспит, перше кохання, перші поразки і перемоги… Про це та про інше могли поговорити студенти зі своїми деканами, викладачами, профспілковими лідерами. Задавали питання проректорам та ректору університету, професору Наталії Семенівні Побірченко.






Приємною несподіванкою цього дня було те, що на свято до студентської молоді завітав шанований і почесний гість – директор фермерського господарства «Ладіс» села Попудня Монастирищенського району, депутат обласної ради, Заслужений працівник сільського господарства України, переможець у номінації «Аграрій року» загальнодержавної програми «Людина року–2010» Крохмаль Андрій Аркадійович. Великим благодійним дарунком університету від Андрія Аркадійовича був сертифікат у 40 тисяч гривень для потреб студентства. Такі подарунки університет отримує не щодня, і це підкреслила ректор університету Побірченко Н.С. та висловила від імені усіх щиру подяку за такий щедрий дарунок.


У рамках відзначення Дня студента листопада відбувся Гала-концерт - презентація першокурсників. З року в рік цей захід набуває вагомої сили та широти проведення. Ось і в цьому році першокурсники і дивували, і веселили, і радували - в повній мірі виявили свої таланти. Під час презентації ректор Н. С. Побірченко вручила Почесні грамоти УДПУ тим студентам-старшокурсникам, які протягом усього навчання в університеті отримували лише відмінні оцінки.




А потім впродовж двох годин не вщухали оплески - так глядачі підтримували першокурсників, які демонстрували свої таланти, щедро дарували святковий настрій.