13 лютого студенти факультету соціальної педагогіки та практичної психології взяли активну участь у проведені міні-концерту, приуроченного до Дня Закоханих, який організували працівники бібліотеки.

Фантазію молодих людей хвилювала романтична історія виникнення всесвітньовідомогого свята, вони отримали змогу зазирнути за ширму минулого, а також у різні країни світу. Святкова программа завершилася цікавими та веселими вікторинами. Усі присутні отримали массу задоволення!


14 лютого хол нового корпусу університету вкотре перетворився на по-справжньому казкову місцину. Кожного хто входив до приміщення вітали веселі чортенята та купідончики (студенти соціальної педагогіки та практичної психології), які несли позитив, даруючи всім частиночку свого власного сердця у вигляді невеличких стікерів та наклейок.

А о 15. 00 в актовій залі відбувся феєричний концерт до програми якого входили: виступи рок – гурту «Оріон», читання поезії та прози, романтичні пісні та родзинка заходу – «Кохання з першого погляду». Глядачі були в захваті від того, що відбувалося на сцені і активно підтримували всіх виступаючих та учасників!