2 квітня у актовій залі нового корпусу відбувся дебют конкурсу «Містер ФСПО». Глядацька зала переповнена, учасники готові, члени журі в очікуванні, свято розпочалося.

Чарівна ведуча заходу заступник голови студентської ради факультету Юлія Мудрицька представляє мужніх хлопців-конкурсантів. Прекрасна половина людства – викладачі нашого університету оцінювали таланти та майстерність учасників.




За звання «Містер ФСПО» боролося 7 юнаків. Хвилювання не завадило їм продемонструвати себе найкращим чином, адже готувалися і виклалися на повну. Конкурс «Представлення» передбачав перегляд відео, в яких учасники презентували себе. Вихід у ділових костюмах: мужні хлопці і старанне дефіле – ось, що побачили присутні на даному етапі свята. Інтелектуальний конкурс вкотре довів всім присутнім, що краса і розум можуть поєднуватися в одній людині. Щирість, талановитість, майстерність та креативність учасників не можна було не помітити у конкурсі талантів. А найцікавішою частиною програми став вихід хлопців у образах супергероїв. Сприяли позитивній атмосфері заходу й студенти, котрі особисто не були учасниками конкурсу. Так, співаки факультету соціальної та психологічної освіти дарували чудовий настрій та підтримували своїх товаришів.








Чудове свято краси та мужності не відбулося б, якби не підтримка профкому університету (голова Олександр Осадчий) та робота студентської ради факультету на чолі з Дарією Мєховою. Учасники були нагороджені призами та номінаціями, а саме: Едуард Сухомлин – «Містер креативність», Юрій Чорний – «Містер талановитість», Богдан Бурлака – «Містер глядацьких симпатій», Владислав Кипоренко – «Містер мужність», Сергій Шевель – «Віце містер ФСПО», Ілля Бондаренко – «1 віце містер ФСПО». Перемогу і звання «Містер ФСПО» отримав Олександр Руденко, якого декан факультету Оксана Кравченко нагородила кубком. Свято вдалося на славу!



Пресцентр УДПУ