Нещодавно група представників університету у складі координатора міжнародної діяльності Оксани Заболотної і викладачів факультету іноземної філології Олени Комар та Інни Нестеренко відвідала Республіку Польща. Головною метою візиту була участь у Міжнародному симпозіумі «Освіта і ринок праці», який зібрав науковців у Вищій школі професійної освіти у Плоцьку. Крім обміну науковими ідеями, зустріч стала нагодою для підведення підсумків співпраці і обговорення планів для виведення її на новий рівень.


Плідною і цікавою була робоча зустріч з проректором вищої школи професійної освіти в Плоцьку доктором Евою Вішнєвською


Перспективний проект навчання в магістратурі Європейського Колегіуму Університету Адама Міцкевича було обговорено під час зустрічі з координатором цього проекту – доктором Катажиною Єндращик (Детальну інформацію щодо зазначеної академічної пропозиції можна переглянути тут).

Цікавим було перше знайомство з Колегіумом іноземних мов у Вжесні. Ця підструктура університету ім. Адама Міцкевича готує вчителів англійської і німецької мов для шкіл. Результатом робочої зустрічі з директором Колегіуму Уршулою Кропачевською стала домовленість щодо підписання угоди про співпрацю з факультетом іноземної філології, в рамках якої буде передбачено обмін студентами і викладачами з метою вивчення досвіду проведення навчальної діяльності й організації педагогічної практики.


У Центрі раннього навчання іноземних мов



З директором Уршулою Кропачевською під час відвідання Колегіуму іноземних мов