В  межах відзначення Дня фізичної культури і спорту та Міжнародного дня студентського спорту в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини усі охочі зібралися на руханку «Будь спортивним!».

«Рухова активність визначена базовою потребою світового суспільства. Фізичне виховання та спортивна підготовка здобувачів освіти сприяє збереженню і зміцненню здоров’я, популяризації здорового способу життя, фізичному розвитку, забезпечує організацію змістовного дозвілля студентської молоді, вихованню фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей студентів, забезпечує вдосконалення спортивної майстерності», – зазначив у вітальному слові керівник спортивного клубу УДПУ імені Павла Тичини Володимир Щербина.

На сьогоднішній день заняття спортом – це не лише запорука покращення здоров’я, а також  і ефективний спосіб зняття стресу.

Після затяжної нічної тривоги студентство університету під енергійну та запальну музику об’єдналося для виконання руханки.

«Саме так, виконуючи прості фізичні вправи ми стаємо сильнішими і тілом, і духом! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість жити, працювати, навчатися, займатися спортом!» – підсумувала молодь.

Миру і безпеки нам всім!

Пресцентр УДПУ