На факультеті соціальної та психологічної освіти пройшло нове дебютне змагання факультетських розумників та розумниць – брейн-ринг «Ерудит», на якому найкращі студенти продемонстрували свої знання.

Журі у складі доктора педагогічних наук, професора, завідувача кафедри загальної педагогіки, педагогіки вищої школи та управління Дмитра Пащенка, кандидата педагогічних наук, доцента, в. о. завідувача кафедри соціальної педагогіки, соціальної роботи та історії педагогіки Ірини Албул, викладача кафедри психології Тетяни Філатової оцінювали конкурси у ході гри та обирали команду переможців. На інтелектуальній грі також були присутні почесні гості – кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко, а також завідувач кафедри практичної психології та педагогіки, доктор психологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Євген Потапчук.






За перемогу змагалися 3 команди, в кожній з яких було по 6 учасників. На плечі капітанів команд, студентів факультету соціальної та психологічної освіти Миколи Григор'єва, Вероніки Смітанки та Вікторії Тищенко лягла підготовка своїх команд до гри і вони впоралися з поставленими перед ними завданнями на відмінно. Ведучою брейн-рингу «Ерудит» магістранткою факультету соціальної та психологічної освіти Марією Краєвою було запропоновано наступні конкурси, з якими конкурсанти добре впоралися й у ході яких проявили високий рівень ерудованості та неабияку обізнаність в галузі психолого-педагогічних наук. Цікавими були презентації команд та конкурс капітанів команд. Домашнє завдання складалося з 2 частин: запитання у формі мультимедійної презентації та інсценізація на тему: «Шляхи виходу з конфліктних ситуацій». Були розглянуті запитання для «чорної скриньки», анаграми, відео запитання. Проаналізовано також педагогічні ситуації з варіантами відповідей і без варіантів відповідей. Конкурсанти розглянули завдання з конвертів зі «шпилькою» «Що зайве?» «Що далі?»




Перемогу в грі здобула команда, капітаном якої був Микола Григор’єв. Почесне друге місце здобула команда під керівництвом Вероніки Смітанки, почесне третє місце – команда на чолі з Вікторією Тищенко. Загалом всі команди продемонстрували чималий багаж знань, який вони здобули за час навчання в стінах рідного університету, показали неабияку колективну роботу, що стало можливим лише завдяки тривалій підготовці до гри під керівництвом капітанів.

Допомогу в організації та проведенні брейн-рингу «Ерудит», надало керівництво факультету в особі декана Оксани Кравченко, яка завжди підтримує студентські ініціативи і всіляко сприяє втіленню їх в життя.

Пресцентр УДПУ