У кожного народу свої звичаї, традиції, культура. Однією з особливих граней є кулінарія. Саме її неповторність та різноманітність вдалось відтворити студентам УДПУ імені Павла Тичини під час ярмарку «Кухні народів світу», який відбувся 30 жовтня.

Кожен із факультетів презентував національні страви раніше обраних ними країн. Вигадливість та кулінарні здібності молоді просто вражали!






В холі нового і старого корпусів протягом першої половини дня тривала справжня феєрія. Смачні страви, танці, співи, відтворення традицій кожного з народів - це все нікого не залишило байдужим! Свято було смачним та яскравим.






Але головною метою проведення даного заходу була благодійність. Кошти, виручені від продажу страв, підуть на купівлю дитячої інвалідної коляски 8-ми річному Максиму Хмелюку, хворому на ДЦП, та на протез для студентки 1-го курсу факультету іноземної філології Каріни Дробут, за допомогою якого дівчина зможе повноцінно ходити.

Небайдужість студентів та співробітників університету приємно вразила. Спільними зусиллями кожного факультету вдалося зібрати 2576 гривень.

Студрада університету безмежно вдячна усім, хто не став осторонь і долучився до цієї благодійної справи! Адже ми всі дихаємо одним повітрям, ходимо під одним небом, і лише небайдужістю, підтримкою та взаємодопомогою можемо змінити на краще себе і свою країну!

Пресцентр УДПУ