Викладачі та студенти Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти (декан – професор Ольга Чирва) в рамках передноворічних та різдвяних добродійних діянь організували й провели благодійний ярмарок, аби зібрати гроші для тих, хто найбільше потребує допомоги. Акція називалась «Крихкі серця». Така її щемлива назва не випадкова, адже кошти збирались для вихованців Ладижинської школи-інтернату.

Всіх, хто завітав на ярмарок, гостинно зустрічали вбрані в українські костюми господині. У кожного, хто заходив до вестибюлю головного корпусу університету, де і захід відбувався, одразу піднімався настрій. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво - все виготовлене своїми руками. Щирі українські жарти надавали ярмарці колориту, святковості І неповторності.

Саме цей ярмарок довів, що не залишилося жодної байдужої душі, — представники всіх факультетів, співробітники УДПУ взяли активну участь у заході. В результаті зібрано понад дві тисячі гривень.

Один праведник стверджував, щоб допомогти іншій людині, не обов'язково бути сильним і багатим, — достатньо бути добрим. В нашому університеті прагнуть відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем.

Пресцентр УДПУ