Ректору Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, професору Олександру Безлюдному надійшов офіційний лист від начальника відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталії Вдовиченко, в якому повідомляється про підсумки Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. (Подібні конкурси відбуваються відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, затвердженого спільним наказом Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту та Державного комітету України з питань регулятивної політики та підприємства від 5 квітня 2007 року).



Отже, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської ОДА спільно з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром визначило переможців обласного етапу конкурсу у 2015 році, серед них - студенти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

У номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» Диплом III ступеня отримав студент економічного факультету УДПУ Дмитро Короташ за бізнес-план «Провайдер безкоштовного ViFi».

У номінації «Соціальний проект» Диплом І ступеня здобув студент факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ Роман Гулий за бізнес-план «Спортивно-патріотичний табір «Козацький курінь», а Диплома III ступеня удостоїлася студентка факультету соціальної та психологічної освіти УДПУ Тетяна Музика за бізнес-план «Національно-патріотичний табір для студентської молоді «Дія».

Вітаємо наших талановитих студентів і бажаємо їм подальших успіхів у навчанні!

Пресцентр УДПУ