Студент НН Інституту економіки та бізнес-освіти Григорій Рябков, пройшовши конкурсний відбір, взяв участь у Всеукраїнському форумі «Бізнес – Молодь: ефект WOW від співпраці», який проходив у м. Запоріжжя і цим самим довів, що студенти УДПУ завжди прагнуть до розвитку і вдосконалення знань, умінь і навичок.

Форум проводився з метою налагодження діалогу між компаніями та активною молоддю в рамках ініціативи «Український Пакт заради молоді-2020». У заході взяли участь роботодавці та 140 активних молодих людей зі всієї України. Організаторами форуму виступили Міністерство молоді та спорту, управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», Фонд народонаселення ООН, Запорізький обласний центр молоді.

На початку роботи форуму координатор Career Hub центру «Розвиток КСВ» Тарас Деркач привітав учасників та представив Міжнародний проект «Ефект WOW від співпраці», який покликаний залучати молодь до бізнесу. У межах заходу були проведені майстер-класи щодо роботи в команді, самопрезентації та успішного працевлаштування за участі спікерів з Lifecell, Coca-Cola та Аперкон. Учасники форуму разом з громадськими лідерами України взяли участь у розробці програми розвитку підприємницької діяльності серед юнаків та дівчат.

«В Україні дуже гостро стоїть проблема працевлаштування молодих людей. Саме тому делегована на форум молодь активно дискутувала на тему важливих критеріїв у виборі робочого місця, де запропонувала власні пріоритети. Так, найважливішими для себе делегати назвали можливості професійного розвитку, достойну оплату праці, безпечні та зручні умови праці, а також чесність компанії до співробітників. Найменш важливими стали колектив, репутація та перспективність компанії», - поділився враженнями Григорій Рябков.

Пресцентр УДПУ