Різноманітні ярмарки вакансій та Дні кар’єри – ці та подібні заходи були і лишаються однією із найефективніших форм взаємодії та спілкування між потенційними роботодавцями і потенційними працівниками.

На таких заходах студентська молодь може отримати загальне уявлення про наявні вакансії на ринку праці, ознайомитись із потенційними роботодавцями та безпосередньо дізнатися вимоги роботодавців, пройти співбесіду, залишити резюме, про це йшлося у виступах учасників науково-методичного семінару «Перспективи працевлаштування випускника ВУЗу: вимоги ринку», що відбувся 14 травня.

У заході взяли участь: Дикун А.Є. – президент Національної асоціації виробників молока України та компанії «Дикун Глобал Консалт», викладачі кафедри економіки підприємства і фінансів, студенти економічних спеціальностей, що отримують цього року дипломи про вищу освіту.

Семінар став унікальною можливістю для студентів ознайомитися з роботою окремих підприємств, особисто передати власне резюме та пройти співбесіду, забезпечити собі стажування та працевлаштування, відвідати тренінги експертів з написання резюме і основ тайм-менеджменту, отримати унікальну інформацію про стажування за кордоном, порадитися один з одним чи обмінятися враженнями.

Для компанії «Дикун Глобал Консалт» семінар надав можливість поширити інформацію про себе серед кращих студентів та випускників УДПУ, поповнити базу даних резюме та провести інтерв’ю з найкращими кандидатами на вакансії.