Факультет фізичного виховання, що функціонує в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини як окремий структурний підрозділ, в минулому році відзначив своє 10-ліття. Попри відносно молодий вік факультет має значні напрацювання та пишається досягненнями. Студенти факультету фізичного виховання є постійними учасниками та призерами змагань різного рівня: молодіжних спортивних ігор міста Умань, Універсіади та Спортивних ігор Черкаської області серед закладів вищої освіти, Чемпіонатів та Кубків України, Європи і Світу. Спортивні здобутки студентів та викладачів факультету постійно зростають. Предметом гордості університету є і випускники факультету фізичного виховання різних років.

Тож пропонуємо не зволікати із вибором професії і приєднуватися до великої спортивної сім`ї УДПУ імені Павла Тичини.

Факультет здійснює якісну підготовку висококваліфікованих фахівців за спеціальністю 014.11 Середня освіта. Фізична культура, які поєднують у собі професійні знання, ділові якості та здатності розв’язувати проблеми сучасної науки й практики з високою культурою та громадською свідомістю.

Підготовка здійснюється за ОКР «Бакалавр» та ступенем «Магістр» за спеціальністю 014.11 Середня освіта. Фізична культура на денній та заочній формах навчання.

Для участі у конкурсі на базі повної загальної середньої освіти для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» враховуються результати сертифікатів ЗНО з 3-х предметів: українська мова та література; біологія; історія України або географія (бюджетна конкурсна пропозиція); українська мова та література; історія України; географія або біологія (небюджетна конкурсна пропозиція).

Зверніть увагу! Згідно зі змінами до Правил прийому на навчання до УДПУ в 2018 року (наказ Міністерства освіти і науки України 23 квітня 2018 року №409 зареєстрований в Міністерстві юстиції України 17 травня 2018 року №600/32052) складання творчого заліку для вступу на факультет фізичного виховання не є обов'язковим.

Зарахування абітурієнтів на базі ОКР «Молодший спеціаліст» та «Бакалавр» (за відповідною або іншою спеціальністю) здійснюється за результатами фахових вступних випробувань.

Ми чекаємо на Вас, шановні абітурієнти! Підкорити спортивний олімп зможе кожен, хто цього прагне!

Адреса факультету: м. Умань, вул. Садова, 28 (новий корпус УДПУ); приймальна комісія працює в ауд. 108.

Телефони для довідок: (04744) 4-05-20, (093) 438 68 99.

Web-сайт факультету: https://ffv.udpu.edu.ua

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пресцентр УДПУ