У читальному залі №1 з нагоди святкування Всесвітнього дня матері відбулася акція «Я люблю свою маму!». (Допомогу в організації свята надав факультет соціальної та психологічної освіти).

Весь захід був пронизаний надзвичайно теплою атмосферою, найсвітлішими емоціями та прекрасними словами любові до найрідніших, найдорожчих людей. Вони пролунали у авторських віршах Вікторії Курденко, провідного бібліотекаря, Валентина Абраменко, учня ЗОШ I-III ступенів №7-колегіуму м. Умань, Віталії Прокопчук, працівника читального залу №1 та Ірини Добровольської, студентки факультету соціальної та психологічної освіти.

Студент факультету соціальної та психологічної освіти Роман Дацько заворожив усіх своїм прекрасним співом, подарувавши всім жінкам чудові музичні композиції. Ведучі заходу Віолетта Загоруйко та Олена Поліщук, студенти факультету соціальної та психологічної освіти промовляли такі щирі й добрі слова про матір, що кожен пригадував свою найріднішу людину, полинув спогадами у дитинство.

Дуже цікавою та по-справжньому душевною частиною заходу стало написання листів своїм матусям, де кожен міг вилити на папері свої найщиріші почуття, запакувати їх в конверт та відправити на домашню адресу.

Шанування матері ─ один з найсвятіших обов’язків кожної людини, адже вона нас зростила, виховала, навчила добру, завжди леліє та любить. Слово «мама» з нами завжди – воно росте разом з дитям тихо, як тихо ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить веселка і гладить по голівці рідна рука. Зі звуку-сльозинки народжується на світ святе слово «мама», яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Це мить і це вічність, бо мама живе з нами вічно.

По завершенню заходу усім жінкам та дівчатам в залі були вручені квіти, як прояв вдячності за тепло, ласку та ніжність. Чим більша наша любов до матері, тим світліше і радісніше наше життя!

Пресцентр УДПУ