Одним із найголовніших завдань Болонського процесу є внутрішня мобільність студентів. Саме тому з 11 по 17 листопада відбувся академічний обмін студентами між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Переяслав-Хмельницьким державним педагогічним університетом імені Григорія Сковороди.

6 студентів нашого університету на чолі з головою студентської ради Вікторією Михайлюк мали можливість відвідувати пари, відповідати на семінарських та практичних заняттях, відчути себе студентами Переяслав-Хмельницького університету.


«Такий обмін є надзвичайно важливим для навчально-виховного процесу, адже ми мали чудову можливість порівняти як проходить навчання в обох університетах. Багато чого нового взяли для себе, і звичайно, поділилися своїм досвідом із студентами Переяслав-Хмельницького» – ділилися своїми враженнями студенти – учасники обміну. Голови студентських рад обох університетів закріпили дружній союз підписанням меморандуму про співпрацю.



Дякуємо адміністрації університету та ректору Наталії Семенівні Побірченко за підтримку студентських ініціатив і творчих проектів молоді. Та чекаємо студентів із Переяслав-Хмельницького педуніверситету в нашому університеті вже навесні.