1

У Міжнародний день театру вітаємо всіх, чиє життя нерозривно пов’язане з театром, хто силою свого таланту розкриває в людях їх найкращі якості, вчить вічним істинам добра і краси.

В усі часи театр був і залишається джерелом духовності та наснаги, оберегом національної культурної спадщини.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини пишається Студентським народним театром драми і комедії, актори якого понад два десятиліття радують глядачів своїми постановками, а ще більше його випускниками, які сьогодні стоять на захисті своєї рідної землі. Виховані на кращих традиціях українського театрального мистецтва, вони не вагаючись вступили до ЗСУ, поповнили ряди добровольців та парамедиків, тримають волонтерський та гуманітарний фронт.

Шановні театрали! Нехай ваш постійний творчий пошук і надалі буде спрямований на збереження та примноження кращих театральних традицій, на подальший розвиток сценічного мистецтва в ім’я відродження духовності в суспільстві.

Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення, втілення та реалізації усіх найсміливіших задумів, нових яскравих вистав, переможного миру, прихильності долі та визнання глядачів!

Разом до Перемоги!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ