Усе починається з весни – і перші грози, і романтична ніч купальська, і щедрі осені плоди… І саме в прекрасну весняну пору, коли світ навкруги буяє і квітне, у виставковій залі Уманського художнього музею відбулась презентація персональної виставки творчих робіт (графіка, живопис) завідувача кафедри «Образотворчого мистецтва» УДПУ, кандидата педагогічних наук, доцента Ольги Музики. Загалом на виставці було представлено 74 картини, із них 43 авторські роботи, виконані в техніці «пастель», решта – в техніці «гуаш», «акварель», «олійна техніка». Картини написані у різних жанрах – це і пейзажі, і натюрморти, і портрети. Роботам Ольги Музики притаманні перехід тональності, колористика, загадковість та казковість. Художниця змогла передати красу, яка нас оточує, показати взірець довершеності та чарівності. Майстриня своїми роботами принесла справжнє свято весни, свято природи та атмосферу краси та неперевершеності.





Відвідати виставку та поринути у світ прекрасного прийшли студенти, викладачі, а також представники ректорату Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на чолі із ректором вузу доктором педагогічних наук, професором Наталією Побірченко, яка звернулася зі словами привітань на адресу художниці. Про високу майстерність і професіоналізм Ольги Музики виголошували у своїх виступах проректор з науково-педагогічної роботи УДПУ імені Павла Тичини, доктор педагогічних наук, доцент Тетяна Кочубей, проректор з соціальних питань, кандидат сільськогосподарських наук, доцент, голова профкому університету Олександр Осадчий, декан мистецько-педагогічного факультету, кандидат історичних наук, доцент Олена Дудник.



Подяку за активну життєву позицію, участь у виставковій діяльності, пропаганду національного образотворчого мистецтва, примноження і збагачення духовних цінностей українського народу художниці винесла головний спеціаліст відділу культури і туризму Уманської міської ради Неля Петриченко.




Вітаємо Ольгу Янушівну із вдалою презентацією виставки! Бажаємо творчого натхнення на створення подальших творів мистецтва!


Запрошуємо всіх бажаючих відвідати персональну виставку Ольги Музики в Уманському художньому музеї по вул. Коломенській, 2, яка працює щоденно з 9.00 до 17.00 (вихідний день – середа).

Пресцентр УДПУ