1

Дорогі друзі! Шановні колеги!

Прийміть вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

Ми Високо цінуємо ваш вагомий внесок у розвиток національної культури. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте університет та рідний край! Ваша самовіддана творча праця вражає своєю неповторністю, емоційністю, яскравим колоритом та невичерпною енергією.

Два роки в Україні триває повномасштабна війна. Кожен із нас тримає свій фронт: військовий, волонтерський, культурно-просвітницький. У кожного зараз своя зброя, і для декого ця зброя – мистецтво.

Наші аматори народного мистецтва, музичні гурти та співаки по всьому світу проводять благодійні концерти на підтримку ЗСУ і постраждалих від війни. В Україні ж своєю творчістю артисти підтримують, надихають, підбадьорюють людей.

Віримо в об’єднавчу місію культури, захоплюємось вашим прагненням наблизити Перемогу! Попереду ще багато роботи. Тримаємо стрій разом!

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, добробуту в родинах, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог!

Миру і безпеки нам всім!

Ректорат
Профком
Студрада

Пресцентр УДПУ