Згідно з указом Президента України 21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи. Це свято встановлено на честь початку доленосних для нашої держави подій Помаранчевої революції та Революції Гідності з метою віддання належної шани громадянському подвигу, вшанування патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір України.

Доленосні події листопада 2004-го та 2013 років змінили український народ, об’єднали його в єдиній, соборній і незалежній Україні, стали істинним символом очищення та оновлення нашої держави. Українці зробили свідомий вибір, взявши на себе відповідальність за долю країни. Під час Помаранчевої революції та Революції Гідності ми продемонстрували на весь світ свою європейськість, гідність, нестримне прагнення до свободи.

21 листопада — це день, коли ми думаємо про майбутнє, але, водночас, пам'ятаємо тих, хто поліг у боротьбі за краще майбутнє. Вічна слава нашим Героям, котрі віддали своє життя за свободу та незалежність!

Чимало наших земляків сьогодні мужньо захищають незалежність і територіальну цілісність України, волонтери активно підтримують Українську армію, яка боронить рідну землю. У цей складний для нашої держави час пам’ятаймо, що єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків!

Нехай над українською землею завжди буде мирне небо, в наших родинах - злагода і добробут, а в серцях – світла віра та почуття гордості за нашу славну Україну. Зі святом!

Ректорат

Профком

Студрада