Мета освітньої програми: Формування та розвиток загальних і професійних компетентностей в галузі професійної освіти, що направлені на здобуття здобувачем вищої освіти рівня бакалавр та надання освіти в сфері харчових технологій із широким доступом до працевлаштування у професійних навчальних закладах та на підприємствах харчової промисловості.
Придатність до працевлаштування: Сфера працевлаштування – заклади професійної освіти, державні і приватні виробництва орієнтовані на технології виробництва в харчовій галузі.
Згідно Національного класифікатора України, (Класифікатор професій (ДК 003:2010) зі змінами 2021 року) випускники можуть працювати за такими професіями:
КП 2321 Викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти
КП 2322 Викладач закладу фахової передвищої освіти
КП 2351.2 24420 Викладач (методи навчання)
КП 3340 Педагог професійного навчання
КП 3340 Вихователь закладу професійної (професійно-технічної) освіти
КП 3340 (22837) Інструктор виробничого навчання
КП 3340 (23395) Майстер виробничого навчання.
Подальше навчання: Продовження навчання на другому рівні вищої освіти. Набуття кваліфікації за іншими предметними спеціалізаціями в системі післядипломної освіти.
Допуск до професії – наявність академічної та професійної кваліфікації, підтверджена документом про вищу освіту.
- 2016
- 2020
- 2022
- 2023