Рік впровадження ОП - 2016 р.

Мета освітньої програми: формування загальних, спеціальних, професійних компетентностей, достатніх для ефективного розв’язування стандартних і нестандартних комплексних проблем у професійній педагогічній діяльності в закладах загальної середньої освіти, набуття досвіду керування навчально-пізнавальною, науково-дослідницькою діяльністю учнів.

Придатність до працевлаштування

Сфера працевлаштування –  заклади загальної середньої освіти (базова середня освіта).

Придатність до працевлаштування Особа, яка здобула ступінь бакалавра, може займати первинні посади відповідно до професійних назв робіт за ДК003:2010.

Первинна посада: 2320 вчитель середнього навчального закладу.

Продовження освіти . Продовження навчання на другому (магістерському) рівні за магістерськими освітніми програмами (середньої і вищої), міждисциплінарні програми, близькі до освіти (педагогіка вищої освіти, теорія і методика викладання фізики (інформатики) та управління закладами освіти).

Допуск до професії – наявність академічної і професійної кваліфікації, підтверджена документом про вищу освіту.

Освітньо-професійна програма має прикладну орієнтацію. Набуття предметних методик навчання і виховання; вмінь і навичок використання інструментів і обладнання, необхідних для здійснення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти; формування здатності до самоосвіти та фахового самовдосконалення упродовж життя.

Освітня програма передбачає підготовку фахівців до викладання навчальних предметів: фізика, інформатика в закладах базової загальної середньої освіти.

Освітня програма визначає нормативний зміст підготовки здобувачів вищої освіти, сформульований у програмних результатах навчання. Вона передбачає підготовку випускників до впровадження нових педагогічних технологій в професійній діяльності.