Мета освітньої програми: Підготовка висококваліфікованих, конкурентоспроможних, мобільних фахівців, здатних розв’язувати складні професійні задачі і проблеми теорії і практики професійної освіти, що передбачає використання певних інноваційних методів наукового дослідження й застосування інформаційно-комунікаційних технологій.
Придатність до працевлаштування: Сферою працевлаштування для магістрів спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» можуть бути навчальні заклади системи професійної освіти, освітні й науково-методичні установи різного підпорядкування, державні та приватні підприємства та організації.
Випускники можуть обіймати посади відповідно до Національного класифікатора України (Класифікатор професій ДК 003:2010 зі змінами, внесеними 29.12.2022 р.):
2 Професіонали
23 Професіонали в галузі освіти та навчання
2310.2 Інші викладачі закладів вищої освіти
2322 Викладачі закладів фахової передвищої освіти
235 Інші професіонали в галузі освіти та навчання
2351 Професіонали в галузі методів навчання
2351.2 Інші професіонали в галузі методів навчання
2359 Інші професіонали в галузі освіти та навчання
2359.2 Інші професіонали в галузі навчання
Подальше навчання: Випускник-магістр спеціальності 015.37 «Професійна освіта. Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» має право продовжувати навчання:
− на другому освітньо-науковому рівні вищої освіти за іншими спеціальностями: НРК – 7 рівень; FQ-EHEA – другий цикл; EQF LLL – 7 рівень;
− на третьому освітньо-науковому рівні вищої освіти: НРК – 8 рівень; FQ-EHEA – третій цикл; EQF LLL – 8 рівень.
- 2016
- 2020
- 2023