Університет продовжує прийом документів на денну та заочну форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр", "спеціаліст" та "магістр".

З початку вступної кампанії до університету надійшло 5908 заяв від абітурієнтів:

  • за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" - 3393 денна форма і 612 заочна форма навчання;
  • за освітньо-кваліфікаційним рівнем "спеціаліст" - 642 денна форма і 531 заочна форма навчання;
  • за освітньо-кваліфікаційним рівнем "магістр" - 256 денна форма і 246 заочна форма навчання.

При подачі документів абітурієнти також мають змогу скористатися системою електронного подання заяв, 562 студенти вже скористалися цією можливістю.

З 1 серпня продовжиться прийом документів на ІІ вищу освіту.


В університеті забезпечений високий організаційний рівень прийому документів: відсутність черг, просторі аудиторії з кондиціонерами, наявність необхідної інформації про умови вступу та "гарячі лінії" ОДА та МОНмолодьспорту.

Приймальня комісія готова до роботи з кожним вступником. Чергові із числа студентів університету не тільки проведуть абітурієнтів до приймальної комісії, а й нададуть консультацію щодо напрямів підготовки, вибору майбутньої професії. Вони також допомагають абітурієнтам у громадських приймальнях оформити заяву на вступ.


Прийом документів від вступників здійснюється чотирма потоками: Інститут розвитку дитини, Інститут соціальної та економічної освіти, Інститут філології та суспільствознавства, Інститут природничо-математичної та технологічної освіти.


Для зручності та швидкості в оформленні документів на вступ у фойє університету працює безкоштовний ксерокс.


В університеті організовані місця відпочинку для батьків та абітурієнтів, у фойє можна переглянути відеоролики з виступами художніх колективів, кафетерій, їдальня.



Усі заяви абітурієнтів оперативно реєструються у Єдиній державній електронній базі з питань освіти. Це дозволяє перевірити виконання умови "п'ять ВНЗ - три напрями підготовки", а також прискорює відображення інформації на офіційному сайті Всеукраїнської інформаційної системи "Конкурс".

Детальний фоторепортаж про вступну кампанію можна переглянути тут