Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек!

Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували гарну культурну традицію створення бібліотек – храмів духовності і знань, бо знали, що книга – невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.

Сучасні бібліотеки є потужними інформаційними осередками, які, задовольняючи наукові та культурні потреби громадян, сприяють інтелектуальному, духовному та естетичному збагаченню нації.

Шановні працівники бібліотечної сфери! Ваш високий професіоналізм, щоденна кропітка праця, невпинне прагнення залучати читачів до скарбниць світової культури, до багатої історичної, наукової та педагогічної спадщини рідного краю, виховувати у підростаючого покоління кращі моральні якості заслуговують на повагу та щиру подяку. Цінуємо Вашу активну громадянську позицію, наполегливість та ініціативність у нелегкій просвітницькій справі.

З нагоди професійного свята бажаємо усім працівникам університетської бібліотеки міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру та благополуччя. Нових успіхів Вам та відчуття справжнього задоволення від своєї роботи!

Ректорат
Профком
Студрада