23 квітня професійне свято відзначають представники однієї із найцікавіших і найскладніших професій. Сьогодні – Всеукраїнський день психолога.

Психологія - одна з наймолодших наук, що за останнє сторіччя пройшла дуже стрімкий шлях розвитку. Водночас це ключова наука, що творить людину через пізнання. Наше життя непередбачуване і бурхливе, поряд із позитивними емоціями неминучі й хвилини розчарування, результатом яких можуть стати негативні вчинки. Іноді людині важко втримати тягар проблем на своїх плечах, вона може втратити надію, віру в себе, а найголовніше - своє здоров'я. Уникнути цього допомагають мудрі поради досвідчених фахівців – психологів.

З нагоди професійного свята вітаємо всіх, хто допомагає іншим знаходити себе в цьому житті, хто розділяє чужі проблеми, горе і радощі, чиє покликання - допомагати людям знайти мир в серці. Бажаємо нашим психологам - викладачам та студентам – міцного здоров`я, життєвого оптимізму, професійного успіху та натхнення. Нехай у Вас на серці буде завжди легко і радісно, а віра в те, що завдяки Вашій праці у світі стає більше щасливих людей, додає Вам сил та енергії.

Ректорат

Профком

Студрада