Дорогі колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нашим професійним святом – Днем працівників освіти!

Ви є гордістю країни, бо обрали саме цю нелегку, але таку відповідальну стежину в своєму житті – навчання та виховання підростаючого покоління, яке у ХХІ столітті буде творити історію нової України.

Від вашої громадянської позиції та творчого підходу до справи, компетентності, мудрості, толерантності залежить формування та становлення нової генерації українців. Ваші прагнення ділитися знаннями, життєвим досвідом, плекати культуру і духовність сучасної молоді заслуговують на велику повагу та вдячність.

Кожен із нас у шкільні роки зустрічає на своєму шляху чимало вчителів. Та є вчителі, образ яких ми носимо в серці все життя. Це про них кажуть: «Вчитель від Бога». Я впевнена, що кожен із Вас є таким педагогом. Про це свідчать ваші досягнення, про це говорять вдячні студенти.

Завдяки вашій самовідданій, подвижницькій праці та високому професіоналізму розвивається і процвітає наш освітній заклад. І це заслуга кожного з вас і усього колективу загалом – усієї великої університетської родини.

Вітаючи зі святом, зичу Вам, дорогі колеги, подальшого творчого зростання, міцного здоров’я, високих духовних поривань, невичерпної наснаги й оптимізму у Ваших помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

З повагою, ректор Наталія Побірченко