Шановні студенти, аспіранти, науковці, викладачі, працівники Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

Дорогі друзі!

Щиросердечно вітаю Вас із Новим 2023 роком!

Завершується рік 2022, сповнений випробувань і викликів для всього людства. Рік, що змінив нас кардинально, навчив по-іншому  сприймати цей світ і радіти дуже простим речам, цінувати те, що ми маємо. З присмаком гіркоти ми проводжаємо його, і мріємо, що рік прийдешній принесе нам довгоочікувану перемогу, мир та спокій.

Сподіваюся, що в 2023 році нам вдасться зберегти напрацьоване, здійснити заплановане, вдосконалити розпочате й відкрити нові обрії на шляху до реформування освіти і науки.

Висловлюю слова подяки усім, хто своєю натхненною працею примножував успіхи ЗВО та сприяв підвищенню його авторитету. Дякую за той морально-психологічний клімат, що творить неповторну академічну атмосферу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Бажаю, щоб рік прийдешній був сповнений радісними подіями, жаданими зустрічами, посмішками близьких і рідних. Нехай плани і мрії втілюються у життя, а радість і благополуччя назавжди оселяться у ваших домівках.

Міцного здоров’я, щастя, оптимізму, миру, любові та добра Вам і тим, хто поряд з Вами!

Нехай новий 2023 рік стане для всіх нас роком добрих змін!

Разом до Перемоги!

Ректор
Олександр Безлюдний

Пресцентр УДПУ