Відбулось вручення сертифікатів 60 студентам Уманського державного педагогічного університету, котрі з 18 вересня до 19 грудня 2016 року відвідували курси іноземних мов.

Вивчення іноземної мови хоч і нелегка, але надзвичайно цікава та захоплююча справа. У цьому вкотре переконались студенти університету – слухачі курсів іноземних мов, які функціонують при кафедрі іноземних мов факультету іноземних мов. У той час як їхні колеги, друзі, одногрупники розважались вони, не шкодуючи власних зусиль та часу, займались вивченням англійської мови. І от нарешті фініш – вручення сертифікатів.

З вітальним словом до присутніх звернулась завідувач кафедри іноземних мов, доктор педагогічних наук, професор Оксана Заболотна, яка привітала слухачів курсів з таким важливим етапом в їхньому житті та вручила сертифікати з відзнакою найбільш успішним слухачам курсів.

Цього разу курси проводились лише з англійської мови (підготовка до здачі екзамену IELTS – викладач доктор педагогічних наук, професор Оксана Заболотна, рівень А2 – викладач Тетяна Баланова та кандидат педагогічних наук, доцент Ірина Холод, рівень А2+ викладач Ілона Палагута, рівень В1 – викладач кандидат педагогічних наук, доцент Ілона Бойчевська ).

Вітаємо всіх слухачів курсів іноземних мов та викладачів із черговим досягненням!

Наступний набір на курси відбудеться у лютому 2017 року.

Пресцентр УДПУ