24 грудня відбулась конференція трудового колективу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. На конференцію було винесено Звіт ректора про виконання умов контракту з МОНмолодьспорту України, а також питання про виконання Колективного договору між адміністрацією і трудовим колективом УДПУ на 2011-2012 рр. та затвердження нового Колективного договору.

Перед початком офіційного засідання відбулися урочистості з нагоди вшанування директора Інституту природничо-математичної та технологічної освіти, доктора педагогічних наук, професора Олександра Коберника на честь його 60-літнього ювілею. Щирі слова привітання від імені всього колективу університету виголосила ректор член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Наталія Побірченко та голова профкому доцент Олександр Осадчий.



Також колеги щиро привітали доцента Валентину Коваль з обранням на посаду декана факультету української філології, Петра Волошина з отриманням вченого звання доцента кафедри музичного мистецтва. Вітання з успішним захистом кандидатських дисертацій прозвучали на адресу Наталії Ковальчук (наук. кер. – к.п.н., доц. Тетяна Кочубей) та Світлани Подзігун (наук. кер. – д.е.н., проф. Анатолій Музиченко).



Після урочистих вітань конференція приступила до реалізації порядку денного. У звіті ректора було системно висвітлено основні напрямки життєдіяльності університету, досягнення колективу за звітний період, вказано на проблеми, над якими доведеться працювати у найближчій перспективі, та виявлено пріоритети подальшого розвитку закладу. У обговоренні питань порядку денного активну участь взяли голова профкому університету доцент Олександр Осадчий, проректор з науково-педагогічної роботи доцент Тетяна Кочубей, інженер з безпеки життєдіяльності Віталій Колісник, декан мистецько-педагогічного факультету доцент Олена Дудник, голова студради університету Вікторія Михайлюк, докторант Олена Ярошинська.



Після детального обговорення затверджено Колективний договір між адміністрацією і трудовим колективом УДПУ на 2013-2014 рр.

Прес-центр УДПУ