«Від серця до серця, від країни до країни» – саме таку назву мала кураторська година, проведена в 31 групі економічного факультету куратором, кандидатом економічних наук Людмилою Чвертко. Ідея проведення такого заходу виникла не випадково. Адже студентський колектив групи в цьому семестрі поповнили студенти-іноземці: Бабаназар Махмадіяров та Бахур Махматкулов з Туркменістану, Кахрамон Жамгіров та Жасурбек Зоіров з Узбекистану.


Туркменістан, Узбекистан, як і Україна, мають стародавню історію, славляться своєю багатою культурою. Існує чимало сторінок в історії та інших речей, котрі об’єднують наші країни, проте кожна з них є неповторною та має свої особливості. Слайд-шоу фотографій із музичним супроводом, підготовлене студентами, дозволило ознайомитися з особливостями і найголовнішими національними цінностями кожної з країн. Було проведено також декілька захоплюючих ігор, в ході яких у розважальній формі студенти збагатилися безліччю цікавої інформації.






Все це дозволило студентам краще пізнати один одного, більше дізнатися про інтереси та можливості одногрупників з різних країн. Всі учасники залишилися задоволені проведеним заходом, який подарував багато яскравих вражень та позитивних емоцій.

Пресцентр УДПУ