Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини традиційно залишається найпопулярнішим вищим навчальним закладам Черкащини серед вступників. На всі освітньо-кваліфікаційні рівні – молодший спеціаліст, бакалавр та магістр – найбільшу кількість заяв у порівнянні з вузами області, як і в минулі роки, вступники подали до УДПУ.

Лідерство УДПУ у вступній кампанії 2017 року підтверджує його позитивний імідж у широкої громадськості в умовах неймовірної конкуренції. Завдяки наполегливій та цілеспрямованій роботі професійно-викладацького складу, усього колективу університет займає високі позиції у різноманітних рейтингах, є престижним навчальним закладом, у якому кожен студент має змогу здобути якісні науково-практичні знання для досягнення професійного успіху та провести незабутні студентські роки.

Студенти УДПУ завойовують високі нагороди всеукраїнських та міжнародних олімпіад, конкурсів та змагань, прославляючи рідну альма-матер, старовинну Умань та Черкащину. Власне, їх успіхи стали найкращою агітацією для вступників зробити вибір на користь Уманського педуніверситету імені Павла Тичини.

Довідково

На сайті http://www.vstup.info працює система «Конкурс». З її допомогою можна переглянути перелік вступників, які подали заяви до університету на певну спеціальність, їхні конкурсні бали та пріоритетність заяв. Таким чином абітурієнт може відслідкувати свій рейтинг серед інших вступників та свій шанс на вступ, адже система відображає загальну кількість поданих заяв, ліцензійний обсяг прийому, обсяг державного замовлення, конкурс на держзамовлення та загальний конкурс. Також показаний розподіл заяв за пріоритетами та за конкурсним балом. Інформація відображається за регіоном, навчальним закладом, формою навчання, кваліфікаційним рівнем та спеціальністю (спеціалізацією, освітньою програмою).

1 серпня буде оприлюднено перелік вступників, які отримають рекомендації на бюджетні місця за результатами адресного розміщення держзамовлення. Рекомендацію для зарахування на бюджетні місця отримують вступники, які мають кращі конкурсні бали. При цьому рекомендація про зарахування надається за найвищою вказаною вступником пріоритетністю, за якою він може отримати місце держзамовлення. 

Рейтингові списки будуть оприлюднені на сайті http://www.vstup.info та на сайті УДПУ. Крім того, інформація про рекомендації до зарахування буде розміщена в електронних кабінетах вступників.

Вступники, яким будуть надані рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення до 12 години 5 серпня. Їх зарахування на ці місця проводиться не пізніше 12 години 7 серпня.

Пресцентр УДПУ