У рамках Декади добра, оголошеної на факультеті соціальної та психологічної освіти університету, відбулося казкове передноворічне дійство для уманських дітей із числа сімей, які опинилися у складних життєвих ситуаціях.

Організаторами заходу виступили Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Альянс з ВІЛ\СНІД в Україні», Благодійний фонд «Воля», Уманська міська рада та ФСПО нашого університету.


Дарувати дітям тепло і радість вже стало доброю традицією для студентів факультету – майбутніх соціальних педагогів та практичних психологів. То ж і цього разу із творчістю й натхненням підійшли до підготовки новорічного ранку.

Ведучий свята - студдекан ФСПО Ребро Максим - веселив маленьких гостей впродовж всього дійства і дарував присутнім позитивний настрій.

Захід розпочався досить енергійно: до новорічного флешмобу, який приготували студенти, запросили і малечу - усі разом веселились, повторюючи нескладні рухи.



Потім до вітального слова була запрошена заступник міського голови Людмила Кирилюк.


Продовжив свято перегляд мультфільму, який повернув усіх у дитинство,та підготовлена студентами невеличка вистава. Щира цікавість і радість, що світилися у очах маленьких гостей, були найвищою похвалою для студентів-артистів.

І, звичайно ж, яке новорічне свято без Діда Мороза? Кожна дитина одержала того дня подарунок, маючи у серці щиру віру в те, що дива обов’язково збуваються у передноворічний час.

Наприкінці свята із привітальним словом виступив виконувач обов’язків Директора фонду «Воля» Олександр Загородній.












Завершив святкову програму веселий спільний флешмоб.

Дітки із багатодітних сімей, для яких було організовано свято, залишились щасливими та задоволеними, і це - найголовніше. На новий рік заслуговують всі, тож нехай радість, щирі посмішки та гарний настрій, подаровані організаторами заходу, розфарбують сіру картину буднів і додадуть усім тепла й затишку у наступному році.

Пресцентр УДПУ