У квітні традиційно відбулося святкування Дня факультету Іноземної філології. Свято скоріше було схоже на захоплюючу подорож. Так звані «німці», «французи», «англійці», які навчаються на факультеті, представили себе в оригінальній манері.

Спочатку ми відвідали красуню Францію, зустрівши там героїв відомого Нотр-Даму. Глядачі мали можливість потрапити на міні-виставу: побачити чарівну звабницю-Есмеральду, дзвонаря Квазімодо, ніжну Фльор-де-Ліс, послухати чудові пісні та вірші.

Наші «німці» вразили своїм драйвом і водночас ліризмом. Роксолана Коваль з піснею «Zuviel Liebe killt mich» змусила присутніх поринути у світ Німеччини, ще раз довівши, що німецька мова може звучати по-різному, зокрема й романтично. Вірш «Neue Liebe, neues Leben», прочитаний Вадимом Бурлою та Сергієм Коваленком торкнувся серця кожного глядача.

В Англіїї ми зустрілися з родиною Паркерів та їх кумедним каламбуром, а також Шекспірівським Гамлетом, який зачитав нам вічне «To be or not to be».

Присутні також мали нагоду познайомитися із запальними народними танцями різних країн: французьким, німецьким, ірландським та шотландським. Своїми захоплюючими подих танками особливо вразили першокурсники, показавши, що наше майбутнє в надійних руках. Як наголосила декан факультету Бріт Надія Михайлівна: «Факультет має чим пишатися, перш за все своїми вихованцями».