Днями відбулась довгоочікувана святкова подія для сотні студентів із Туркменістану, які здобували освіту в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Від імені ректора та всієї університетської спільноти з вітальним словом до випускників звернувся проректор з міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Володимир Миколайко. Він зазначив, що роки, проведені в стінах рідного університету, дали випускникам знання з якими вони зможуть впевнено поглянути у вічі майбутньому.

Документи про освіту отримали студенти з різних факультетів: фізики, математики та інформатики, іноземних мов, природничо-географічного, інженерно-педагогічної освіти, початкової освіти, фізичного виховання, історичного факультету та навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

Найкращі слова побажань студентам-випускникам адресували завідувач по роботі з іноземними студентами Надія Ремезовська, декани факультетів, науково-педагогічні працівники, куратори, друзі.

Вітаємо випускників із надзвичайно важливою подією в їхньому житті! Хай вам щастить, здійснюються усі найзаповітніші мрії, успіхів у будь-яких починаннях та всіляких гараздів.

Пресцентр УДПУ